Tumi Therapeutics in Limburg: Centrum met kinesist, psycholoog, gedragstherapie, relatietherapeut, relaxatietherapie en seksuoloog

Therapie-expert

Bij Tumi Therapeutics in Heusden-Zolder (Limburg) staat uw fysieke en mentale gezondheid centraal. Onze therapieën zijn zonder uitzondering evidencebased of gebaseerd op best practice. We zijn een multidisciplinair, academisch geschoold team (psycholoog, gedragstherapeut, seksuoloog, kinesist, fasciatherapeut, psychomotorisch therapeut).

Hier bent u altijd zeker van een persoonlijke begeleiding, een luisterend oor en een transparante, korte, efficiënte, geprotocolleerde en meetbare behandeling op maat.

Twee hoofdtaken

In de eerste plaats bestrijdt Tumi Therapeutics het stigma rond stressgerelateerde klachten. Nog al te vaak worden die door collega’s, werkgevers of familieleden onterecht geminimaliseerd of weggelachen.

Onze missie is de wetenschappelijke kennis omtrent ons expertisegebied verder uit te breiden via onderzoek en over te brengen naar het brede publiek. Ten tweede ontwikkelen wij behandelingen op basis van de recentste inzichten in de stressfysiologie en interoceptie (de perceptie van lichamelijke sensaties), en van de vooruitgang in de cognitieve en affectieve neurowetenschappen.

Relatietherapeut

Samen met KU Leuven

Wij werken nauw samen met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie van de Katholieke Universiteit Leuven, gespecialiseerd in onderzoek stressfysiologie, interoceptie, chronische pijn, functionele syndromen, respiratoire psychofysiologie, paniekstoornis en interoceptieve conditionering.

Psycholoog

U krijgt met andere woorden gegarandeerd een behandeling die perfect rijmt met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Meer weten over uw mogelijkheden? Bel of mail ons, of vul het contactformulier in op onze website. Wij antwoorden u zo snel mogelijk. U vindt ons vlak bij het ziekenhuis van Heusden-Zolder.

Wij werken nauw samen met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie van de Katholieke Universiteit Leuven, gespecialiseerd in onderzoek omtrent stressfysiologie en chronische pijn.