Tumi Therapeutics in Limburg: behandeling van chronische vermoeidheid, paniekaanvallen, chronische pijn en whiplash door een dokter-specialist.

 
 

Behandeling chronische vermoeidheid

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Behandelingen op maat

Voor de behandeling van chronische vermoeidheid of paniekaanvallen moet u bij ons zijn! De behandelingen van Tumi Therapeutics in Heusden-Zolder (Limburg) zijn gebaseerd op drie pijlers. Ten eerste een uniek onderzoeksmodel: wij werken volgens de nieuwste (eigen en internationale) wetenschappelijke inzichten. Ten tweede gedragstherapie: onze behandelingen zijn kort, efficiënt, evidencebased, geprotocolleerd en meetbaar, en benadrukken het belang van thuiswerk.

Ten slotte de grote aandacht voor lichaam en fysiologie, in de vorm van bio- en neurofeedback, ademhalingstraining, relaxatietraining, en manuele technieken als
myofasciale therapie, lymfedrainage (Vodder-methode), bekkenbodemreëducatie en fasciatherapie volgens Danis Bois.

Bovendien kan u ook bij ons terecht voor cursussen en trainingen over topics zoals slaapproblemen, chronische pijn, stress, tinnitus, CVS, fibromyalgie, triggerpunten, relaxatie, mindfulness, assertiviteit, perfectionisme, en faalangst.

 

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie!

Uw klachten, onze oplossingen

U wordt in ons centrum behandeld voor stressgerelateerde klachten als spanningshoofdpijn, burn-out, hyperventilatie en overspanning. Maar ook voor psychische aandoeningen met lichamelijke component. Bijvoorbeeld hypochondrie, paniekstoornissen, specifieke fobieën, seksuele problemen, skin picking, smetvrees, posttraumatische stressstoornis (PTSS), of trichotillomanie.

Ten slotte zijn wij gespecialiseerd in functionele syndromen als chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, prikkelbare darm, chronische en atypische pijnen, chronische whiplash, tinnitus, en fantoompijn.

Experts

Op onze website vindt u heel wat info over symptomen, klachten en onze behandelingen. We stellen er ook onze experts voor, met hun studies en referenties. Hebt u pijn? Begint de stress uw leven te beheersen? Aarzel niet, stap over de drempel en maak vandaag nog een afspraak met de specialisten van Tumi Therapeutics.

Onze twee grootste pijlers zijn fysiologische diagnostiek en behandeling.

Onder fysiologische diagnostiek valt:

* capnografietest bij vermoeden van hyperventilatie (meting van PCO2-waarden) in basislijne en na provocatie

* blootstellingsonderzoek bij vermoeden van idiopathische omgevingsintolerantie

* bepalen van fysiologisch stressprofiel

 

Onder behandeling valt:

* gedragstherapie (kortdurend en efficiënt, evidence-based en meetbaar)

* biofeedback (meten van fysiologische signalen die gelijktijdig zichtbaar zijn voor zowel patiënt als therapeut) met als doel dat de patiënt zijn eigen lichaamssignalen leert herkennen en beïnvloeden via operante conditionering.

* gespecialiseerde kine: manuele lymfedrainage, fasciatherapie, myofasciale therapie (triggerpunten), bekkenbodemreëducatie, relaxatietherapie, ademhalingstraining, ontspanningsmassage

 

Voor meer informatie, klik even door naar onze website
www.tumitherapeutics.be